B.B. Kastelic o…

Petek, 30. oktober 2009

najdražjih darilih,

Neznani prinašalec je danes navsezgodaj zjutraj prinesel lično 88-stransko knjižico “Harrods – Toys 2009”. Gospod Fajed je pohitel s katalogom z igračami, da bi lahko naši otročički čim prej pisali božičku. 3. novembra bodo prižgali božične lučke na razvpitih londonskih trgovskih ulicah Regent street in Oxford street in kmalu zatem se bo začelo besnilo pred največjim nakupovalnim praznikom leta.

Dal sem ga desetletnemu sinu Aaronu, ki se je oglasil že po nekaj minutah listanja.

“V tej trgovini pa imajo zelo drage igrače!”

Skupaj sva našla najdražjo: “off-road vehicle”, rumeni otroški džip za otroke stare osem in več let. In koliko stanje “sanjsko vozilo” (tako v katalogu) za otroke, ki doseže najvišjo hitrost 48 kilometrov na uro? 24.000 funtov.

Preveč? Na isti strani Harrods ponuja nič hitrejši beli dirkalnik z dvema modrima črtama, v katerem sedi lepa punčka, stara približno osem let. Cena? 21.000 funtov.

Še preveč? Harrods ponuja tudi dve otroška ferrarija,fxx racer go kart za 569 funtov in f1buggy go karta ta 349 funtov? In motor in vespo za 369 funtov…

Tudi veliko cenejše igrače so v katalogu, vendar so tudi najcenejše dražje od enakih igrač v drugih trgovinah. Normalno, saj je kupovanje povezano tudi z določenim družbenim statusom…

Drugače ne bi nedavno postala prva trgovina, ki “na policah” (ne ravno) prodaja 12,5 kilogramske zlate palice. Ni bolj varnega nakupa kot je zlato! Ena palica stane vsega četrt milijona funtov.

dragih nakupih,

V Londonu lahko res drago kupujete. Najdražji najdražji parfum (zaradi stekleničke) je 47.500 funtov, najdražji mobilni telefon stane 28.000 funtov (ves v zlatu in diamantih), najdražji lak za nohte 250 funtov…

Najdražje nalivno pero, ki so ga že prodali, so prodali pri Harrodsu. Za več kot prodajajo zlate palice: 254.000 funtov. Bilo je zlato-srebrno in pokrito z rubini.

V Londonu si lahko privočite tudi najdražje striženje: za 1925 vas ostriže stilist Lee Stafford. Med striženjem vam ponudi drago penino…

Če ste res polni denarja – na prodaj je do zdaj najdražja “hiša”, posestvo (58 juter) z orjaško hišo (103 sobe) s petimi bazeni. Cena: 70 milijonov funtov.

Tistim, ki imajo bolj plitke žepe pa so na voljo kavbojke APO – za 4.000 funtov… Baje so med kavbojkami to, kar je med avti “mercedes-Benz, maybach”. Kar naj bojo…

Kako bi temu lepo rekli? “Preseravanje” super bogatih, domačih in tujih (v Britanij živi več kot 110.000 super bogatih tujcev, ki ne plačajo niti funta britanski davkariji) se že nekoliko preveč… preseravajo.

Če bo še kdaj počilo (nova družbena revolucija!), bo počilo zaradi pretiranega preseravanja super bogatih.

v-škornjih,

V Herrodsu lahko kupite tudi najdražje ženske seksi rdeče ženske čeveljce s 642 rubini. Če imate milijon funtov…

Za veliko manj pa ne za malo pa bi si to zimo, vsaj  ženske, morale omisliti tako imenovane V-škornje.

V-škornji? Visoki škornji? Je, gre za zelo visoke škornje, ki segajo zelo visoko po stegnih, vendar so v-škornji vseeno kratica za… vaginalne škornje. Nekateri segajo res zelo visoko, malo kakšni pa se dotikajo omenjene.

Modni svet jih razglaša za nekaj “obveznega” v prihajajoči zimi…

Se spomnite Julie Roberts v filmu Čedna ženska? In njenih vaginalnih škornjev? In s čim se je poklicno ukvarjala Julia v tem filmu? Točno tako.

Ker so zelo visoki škornji tradicionalno oblačilo prodajalk seksa, morajo biti amaterke zelo pogumne, da si jih navlečejo, kadar niso moderne, saj poklicani razgalaci seksa trdjo, da s tem moškim zelo jasno sporočajo, da so za akcijo…

Morda. Zanesljivo pa se moški slinimo ob pogledu na žensko z visokimi škornji, ki segajo do sredne stegen in… še višje, proti kraju, v katerih se najraje zadržujemona različne načine.

Malo je boljšega za žensko, ki rada draži moškega z obleko oziroma obuvali. Ni ga seveda čez stilettos (na ženski, ki ima na sebi samo pas za nogavice!), ki podaljšajo noge in polepšajo rito. Zelo seksi  so že samo črne nogavice, ki segajo do sredine stegen. Brez vsega drugega.

Ženski čevlji in seks sta bila vedno tesno povezana…

Že striček Freud je mislil, da je ženski čevelj ali škorenjc simbol ženskega spolovila.

Ko je Pepelka ob polnoči pobegnila princu je pobegnila tudi njegovemu klincu. Kaj je izgubila? Čeveljc… (ne pa deviškosti) Ta dogodek naj bi simboliziral strah pred izgubo deviškosti.

Hoja po stopnicah – gor’ in dol’ – naj bi poosebljala spolno občevanje…

pozabljeni večerji,

jaz se še spomnim časov, ko si določeno žensko, s katero si si želel spati, povabil na večerjo. Obema je bilo jasno, da je večerja… predigra. Tudi, če je šlo za seks ilegalcev (vezanih). Potem je bil seks, od maratona do brzaka, toliko boljši.

Časi so se spremenili…

Današnje sestradane ilegalke si baje ne želijo večerje ampak samo brzaka. Eden izmed priljubljenih portalov britanskih ilegalcev, ki naj bi to jasno potrjeval, je portal “Forget dinner” (pozabi večerjo).

Skoraj vsi člani portalov kot je ta (v Londonu je članov več kot 11.000) so poročeni. Dobivajo se neznanci, ki že prvič, nekaj minut po tistem, ko si, ali pa tudi ne, sežejo v roke, sežejo tudi med noge, in še nekaj minut kasneje… hitijo seksati.

Ne pravim, da ne bi mogel, vendar vseeno, ne hvala…

Zabavale so me tudi resede veteranke s teh portalov, ki pravi: “Vsakič, ko se dobim s kom novim, naivno upam, da se bo pojavil kakšen poseben moški, pa so vsi dolgočasneži, ki so se pošpricali s preveč neznane vodice za po britju.

Kaj pa pričakuje? Brada Pitta z armanijem? So brzaki torej predvsem posledica “nekvalitetnih” tipov, ki se pojavljajo na teh portalih? Zelo možno.

in o besedi, ki ni konj,

“Obožujem ženske, ki se jim pozna, da pri oblačenju mislijo na slačenje!” (moja malenkost)

 • Share/Bookmark
 

Objavljeno v Petek, 30. Oktober, 2009 ob 13:16 v kategoriji nekategorizirano.
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback.

12 komentarjev na “B.B. Kastelic o…”

 1. MRS Andy pravi:

  zanimivo

 2. Blazz Blazz pravi:

  tale “konjska beseda“ mi je pa všeč :)

 3. Žogca pravi:

  In koliko stanje “sanjsko vozilo” (tako v katalogu) za otroke, ki doseže najvišjo hitrost 48 kilometrov na uro? 24.000 funtov.
  ———————
  Noro!!!!!!!!!!!

 4. Žogca pravi:

  Najdražji najdražji parfum (zaradi stekleničke) je 47.500 funtov, najdražji mobilni telefon stane 28.000 funtov (ves v zlatu in diamantih), najdražji lak za nohte 250 funtov…
  ———-
  Predvidevam, da je vse zgoraj našteto morala kupiti gospa Beckhamova. ;-)

 5. Žogca pravi:

  “Obožujem ženske, ki se jim pozna, da pri oblačenju mislijo na slačenje!” (moja malenkost)
  —————–
  Vedno sem te spoštovala zaradi takšnih. ;-)

 6. chef chef pravi:

  Glede zadnje … nekatere ženske se dejansko oblačijo bolj seksi kot slačijo.

 7. milena pravi:

  Edini problem vidim v tem, da so postali moški strašno dolgočasni. Klišejski.
  Že po poklicni dolžnosti težko zdržim urico, ojej, ali celo dve….ne da bi si blazno želela, da čas čim hitreje mine
  :-)
  :-)

 8. ramalak pravi:

  milena,
  najbolj me jezi, ko uporabljate besedo moški.
  nismo vsi iz iste moke,
  spoznala si jih občutno premalo,
  da bi lahko posploševala,
  ž a l i l a

 9. ramalak pravi:

  brane,
  meni pa škornji niso poseben fetiš,

  sploh pa obožujem stegna,
  gola

 10. NoMercy pravi:

  fetiš visokih škornjev izhaja iz časov, ko so generali še hodili po vaseh, ki so jih zavojevali in čimh hitreje podrli čim več domorodk – ženske, ki so to čakale so si obule visoke škornje, da zaradi epolet in zvezdic na ramah niso imele opraskane noge :P

  se bom pozanimal pri Harrodsu po koliko bi lahko jaz prodajal runde nakupovalkam :)

 11. Žogca pravi:

  Če bi jaz bila moški, se mi zdi, bi pa kar imela fetiš na visoke škornje. S peto ali brez. Sploh tiste jahalne, tisti ingliš stajl, pa jahalne hlače … So mi ženske v tem bile vedno seksi.

 12. Leontina pravi:

  Khm, igrače pri Harodsu? Ne hvala. Raje seks na brzaka ( ali pa tudi ne ) na seniku. Angleži izgleda nič ne dajo na romantiko. Brane se motim?

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !