B.B.Kastelic o…

Sobota, 20. februar 2010

B.B. Kastelic o…

bruhalnem opravičilu,
V Ljubljani sem, ura je enajst, in malo prej sem se vrnil iz »službe«, s snemanja prve oddaje Slovenija ima talent (razkrijem vam lahko, posebej cinikom, da Slovenija ima talent, celo veliko talentov), v kateri sodelujem kot eden izmed treh sodnikov, in na materinem računalniku poskušam ujeti petek, še preden mine čas za metek…
Preutrujen sem, da bi napisal kaj zelo razmišljujočega!
Pravkar sem si na internetu ogledal in poslušal opravičilo lastnika trenutno najbolj pokvarjenega znanega kurčka v ZDA, Tigra Woodsa.
Namignil je (sponzorjem!), da se utegne še letos vrniti na golf igrišča… Še prej bo nadaljeval terapijo (zdravljenja seksoholizma), ker je »prenehal živeti v skladu z glavnimi vrednotami, v skladu s katerimi je mislil, da živi«. Vedel je, da ne dela prav, vendar se je prepričal, da normalna pravila zanj ne veljajo. Mislil je, da mu je dovoljeno vse. Mislil je, da si zato, ker je trdo delal vse življenja, zasluži uživanje vseh skušnjav okrog njega. Mislil je, da je upravičen nanje, in zahvaljujoč denarju in slavi, mu jih ni bilo treba daleč iskati. Motil se je in bil je trapast. Terapija (že 45 dni ima baje za seboj) mu pomaga pri soočanju s problemi. In nikoli več ne bo ponovil svoje nezvestobe. Bla, bla, bla, bla…
Kaj bolj patetičnega in bednega že dolgo ne! »Bil sem nezvest. Imel sem afere om varal sem. To, kar sem naredil je bilo nedopustno,« pravi tako imenovani Tiger, ki je v bistvu trinajst minut nekomu nekaj lizal.
Vse naštete je prizadel z enim samim… kurčkom. Pokvarjenim kurčkom.
»Prizadel sem svojo ženo, svoje otroke, svojo mamo, družino svoje žene, svoje prijatelje, svojo fundacijo in otroke po vsem svetu, ki so me občudovali,« je mjaukal Tiger.
Je koga pozabil? Sponzorje seveda. S tem opravičilom – vrečko, prosim (tisto za bruhanje) – je naredil vse zato, da bi ohranil čim več sponzorjev, zaradi katerih je veliko bolj bogat kot je zaradi golfa, v katerem naj bi bil najboljši igralec sveta.
seksu z vodilnimi politiki,
Kaj mislite, koliko odstotkov v razmeroma veliki britanski seks anketi je na vprašanje, ali bi šle v posteljo (seksat’, ne spat’) z britanskim laburističnem premierjem Gordonom Brownom, ki se zadnje čase zelo trudi (zaradi bližine volitev) trudi, da bi bil všeč ženskam in se je zato celo skoraj cmeril na televiziji?
GB je zbral natančno 0 (nič) odstotkov. Nekaj bolje se je odrezal vodja konservativcev David Cameron, ki je zbral celih pet odstotkov glasov, medtem ko je vodja liberalnih demokratov Nick Clegg, ki se je v enem izmed interjujev v preteklosti pohvalil, da je spal »z manj kot tridesetimi ženskami«, zbral tri odstotke glasov.
Kdo neki si želi spati s politiki? Žene?
katastrofi,
V tej isti prvi večji letošnji otoški raziskavi britanskega seksualnega življenja, so ponudili kup drugih zanimivih rezultatv.
Največja novost je pravzaprav ta, da se Otočani še manj dajejo dol’ kot so kazale dosedanje raziskave.
Prvo pomembno vprašanje je bilo zelo jasno. Na lestvici od ena do pet so morali vprašani opisati svoje (ne)zadovoljstvo s svojim seksualnim življenjem. Zelo zadovoljnih (za petico) je 16 odstotkov moških in 22 odstotkov žensk. Zadovoljnih (štirica) je po 23 odstotkov moških in žensk. Trojko je izbralo 28 odstotkov moških in 23 odstotkov žensk, dvojko (nezadovoljni s seksom) 14 odstotkov moških in 12 odstotkov žensk, enko (zelo nezadovoljni se svojim seksom) pa 12 odstotkov moških in 10 odstotkov žensk.
Največje razočaranje prinaša količina seksa!
Najbolj pogost odgovor je od enkrat do petkrat na mesec. Tega je obkrožilo 32 odstotkov moških in 30 odstotkov žensk. To je katatstrofa! Šestkrat do desetkrat na mesec seksa 24 odstotkov moških in 29 odstotkov žensk, enajstkrat do dvajsetkrat 22 odstotkov moških in 17 odstotkov žensk, enaindvajsetkrat do tridesetkrat 6 odstotkov moških in 5 odstotkov žensk in enaintridesetkrat ali večkrat 2 odstotka moških in 1 odstotek žensk. V kateri kategoriji ste?
In o besedi, ki ni konj,
Kompliment se od komplimenta razlikuje! Ameriški 32-letni glasbenik John Mayer se je izkazal za enega izmed bolj nekavalirskih slavnih moških, ko se je razgovoril o svoji nekdanji punci, 29-letni prsati pevki in igralki Jessici Simpson.
Resnici na ljubo, o njen res ni povedal nič slabega. V pogovoru za marčevsko številko ameriškega Playboya je dejal, de je bil seks z njo nor: »Jessica je seksualni nepalm v postelji.«
To, kar me zanima je, kaj si ženske mislijo o tem komplimentu, in kaj si moški predstavljajo o tem komplimentu.

 • Share/Bookmark
 

Objavljeno v Sobota, 20. Februar, 2010 ob 00:34 v kategoriji nekategorizirano.
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback.

10 komentarjev na “B.B.Kastelic o…”

 1. Žogca pravi:

  “In nikoli več ne bo ponovil svoje nezvestobe. Bla, bla, bla, bla…”

  Prav res bla, bla, bla, bla.

  »Jessica je seksualni nepalm v postelji.«
  To, kar me zanima je, kaj si ženske mislijo o tem komplimentu, in kaj si moški predstavljajo o tem komplimentu.

  Temi komplimentu nič ne fali, čeprav vseeno raje slišim, da sem ljubka. To pa lahko pride kot dodatek. ;-)

 2. nevenka nevenka pravi:

  Nezvesti moški so vedno nezvesti. Obljube letijo kot milni mehurčki iz ust.

 3. NoMercy pravi:

  evo zakaj gre svet v franže, babnice so pa čedalje bolj nedojebane – še eden, ki jih je res kresal po vrsti se gre spokoriti :(
  A to, da mu je lastna baba frigidna je pa OK al kaj :(

 4. Žogca pravi:

  Kako pa ti veš, da je njegova frigidna? In če je, zakaj se je poročil s frigidno žensko, ko pa je lahko izbiral med toliko nefrigidnimi?

 5. Dajana pravi:

  Kaj je slabega v tem, da nek človek, ki je strašno strašno slaven in bogat in misli, da mu je vse dovoljeno, spoznal, da se je motil? In da zanj veljajo prav vsi univerzalni zakoni, tako kot za vse ljudi. Se pravi, če ti nekoga prizadeneš, potem bo najbolj bolelo tebe. Jebela cesta, kaj je zaboga narobe v tem, da naredimo napako in da potem rečemo: Joj, naredil sem napako. Prizadel sem te. Prosim, oprosti. Pridi nazaj. Spoznal sem, da v resnici ljubim samo tebe. Vse to, kar sem delal z drugimi ženskami, je bilo samo zato, da bi pozabil nate.

  A to, da se nekdo opraviči, ker je naredil napako in hoče ljubezen svojega življenja nazaj, to se ti zdi kičasto???

  Oprosti, potem pojma nimaš, kaj je ljubezen. In pojma nimaš, kaj pomeni imeti strto srce. In pojma nimaš, kaj so resnične človeške vrednote.

 6. zvezdica zaspanka pravi:

  ah, vsi ti mladi, bogati, postavni sportniki, ki varajo svoje cudovito lepe zene…….. najbrz nic nenavaden pojav – zezeljeni, slalvni in privlacni so! zenske ze od nekdaj privlacijo taksni moski – zaradi moci, morebitnega udobnega lifa in potencialne prepoznavnosti (le kako si je lazje zagotoviti 5 minut slave in veliko denarja kot s seksom ali se bolje z otrokom, kaksnega tekega brainless tipcka/sportnika….?). ni mi pa cisto jasno, zakaj se fantje, ko so na vrhu svoje sportne moci in slave sploh porocajo…….. – saj vsi vemo, da jim takrat “svet-zenske” lezijo pred nogami…….

 7. NoMercy pravi:

  @ Žogca & Dajana: fante narava naganja, da otepača namakamo :) — večkrat ko ga, bolje je.
  To je tudi za naše kraje dobro opisal J. Jalen v triologiji Bobri :)
  Še njegova prva je Jelenu pomagala izbirati naslednje :)
  ———————
  Tip, ki se mu bejbe same nasajajo se nima komu in za kaj opravičevati. Bolje bi bilo, če bi napisal gsm številke tistih bejb, ki ga nujno rabijo fasat :)

 8. rollo pravi:

  hmm…zanimivo.
  @nevenka: precej klišejevsko si to izjavila. Ne drži.

  drugače je pa to precej “rumeno” pisanje brez razmišljanja…kot da bi imel človek v roki “The Sun” in podobne cajtnge a ne.

  vse kar sem prebral je “tiger se je opravičil bla bla bla”. wau.

  Dajana je v komentarju več konkretnega napisala kot ima sam “blog zapis”, čeprav se tut ona striktno samo na eno stran postavi.

 9. Jasna pravi:

  Koga sploh brigajo ti bogataši in njihove zasebne pizdarije. Zakaj Tigerček sploh ne igra golfa naprej? Zaradi fuka? Kakšne zveze ima šport z njegovim zasebnim življenjem? Pa ti Američani so hujši od Muslimanov!

 10. Jasna pravi:

  Dajana 5: Si pa res naivna in patetična, če tem nadutem fukaču varjameš.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !